Ingrediënten
- 1 Banaan
- 1 Ei
- handje Blauwe bessen (diepvries)
- handje Diepvries frambozen
Benodigdheden
- Beslagkom
- Koekenpan
Bereidingswijze
Pannenkoeken blijven altijd een heerlijke snack. Of maaltijd, want ze zijn geschikt als ontbijt, lunch, of toetje. De basis van deze pannenkoeken bestaat uit ei en banaan, en daarna kan je eindeloos variëren. Deze keer: heerlijke vruchtenpannenkoeken!
- Prak de banaan.
- Meng de geprakte banaan met het ei.
- Klop dit goed door.
- Verhit een pan met wat boter (of olie).
- Doe een klein beetje beslag in de pan.
- Bak deze gaar.
- Herhaal dit tot je deeg op is. Met deze hoeveelheid beslag maak je ongeveer 3 tot 4 mini-pannenkoekjes.
- Pak een pannenkoekje, leg er wat diepvriesfruit tussen en leg daarboven op weer een pannenkoekje.
- Herhaal dit tot je pannenkoekjes op zijn en decoreer daarna met nog wat extra fruit.
Eet smakelijk! 🙂