Ingrediënten
- 500 g Zoete aardappel
- 1 Flespompoen
- 1 Rode ui
- 2 teentjes Knoflook
- 1 tl Gemalen komijnzaad
- 1 tl Gemalen korianderzaad
- 1/2 tl Gedroogde chilivlokken
- 2 Bouillonblokje(s)
- 6 Eieren
- 2 Lente-ui
- 1 el Olijfolie
Benodigdheden
- Mixer
- Pan
Bereidingswijze
Deze vullende soep is heerlijk als skinny lunch. Door de pompoen en zoete aardappel wordt het een zoete soep boordevol vitamine A. Ook heel lekker met een eitje!
- Fruit in de olie de ui en knoflook en voeg de kruiden toe.
- Voeg de zoete aardappel en flespompoen in blokjes toe.
- Bak het geheel voor enkele minuten en voeg dan de bouillon toe, ongeveer een liter afhankelijk van hoe dik je de soep wilt hebben.
- Kook ondertussen de eieren.
- Laat het geheel voor 15 minuten koken en pik met een vork om te kijken of de pompoen en zoete aardappel gaar zijn.
- Pureer het tot een glad geheel met een staafmixer en serveer met wat lenteuitjes.
- Eetsmakelijk!