Ingrediënten
- 1 Rode ui
- 150 ml. azijn
- halve tl. Komijnzaad
- halve tl. Venkelzaad
- halve tl. curry madras kruiden
- 2 tl. Honing
Benodigdheden
- Steelpan
- (Wek)pot
Bereidingswijze
Bijgerechten make the world go round, zeker dit recept voor ingemaakte rode ui! Super slank en super smaakvol. Lekker bij ons vorige recept voor gevulde zoete aardappel bijvoorbeeld. Of als topping op je favoriete broodje.
Stap 1. Snijd de ui in fijne ringen.
Stap 2. Rooster de kruiden kort (ongeveer 2 minuten) op laag vuur in een droge pan.
Stap 3. Voeg dan water, azijn en de uien toe en verwarm op laag vuur maar laat het niet koken. Doe dit voor ongeveer 10 minuten of tot de uien zacht zijn.
Stap 4. Voeg als laatste de honing toe en weck de uien in een schone pot.