Ingrediënten
- 75 gram Veldsla
- 125 gram Frambozen
- halve Komkommer
- handje Walnoten
- 50 gram Geitenkaas
- 4 blaadjes Verse munt
- 1 el. Milde olie (bijv lijnzaadolie)
- 1 el. Mosterd
- halve el. Honing
- halve el. appelazijn
- snufje Peper en Zout
Benodigdheden
Bereidingswijze
Deze heerlijke zomersalade doet het goed bij elke barbecue, als bijgerecht of als gezonde lunch. En het goede nieuws is: hij staat ook nog eens in een handomdraai op tafel. Genieten maar!
Stap 1: Hak de walnoten grof en rooster ze in een pannetje totdat de geur sterker wordt. Haal van het vuur en laat afkoelen.
Stap 2: Verdeel de veldsla over de borden. Snijd de komkommer in partjes. Strooi deze over de veldsla. Spoel de frambozen af en verdeel ook deze over de borden. Doe hetzelfde met de geitenkaas.
Stap 3: Maak de dressing. Hak de blaadjes munt fijn en mix dit samen met de mosterd, milde olie, honing, appelazijn en een snufje peper en zout goed door elkaar.
Stap 3: Strooi de walnoten en schenk de dressing over de salade. Klaar!