Ingrediënten
- 200 gram Volkoren penne
- 400 gram Broccoli
- 2 Tomaten
- 200 gram Mager rundergehakt
- 1 Ui
- 2 tenen Knoflook
- half Zoutarm groentebouillonblokje
- 100 gram Gezeefde tomaten
- snufje Gedroogde kruiden, bijvoorbeeld rozemarijn, tijm en oregano en een eventueel laurierblaadje voor extra smaak
Benodigdheden
- Koekenpan
Bereidingswijze
Gelukkig hoef je niet lang in de keuken te staan om iets gezonds op tafel te zetten. Binnen vijftien minuten heb je bijvoorbeeld al een heerlijke gezonde pasta gemaakt. Dit recept maak ik wekelijks en is perfect geschikt als meal prep recept.
- Zet de pasta op heet water.
- Stoom of kook de brocoli.
- Snijd en fruit vervolgens de ui en knoflook.
- Bak het gehakt.
- Voeg vervolgens de saus aan het gehakt toevoegen en breng het op smaak het af met de kruiden.