Ingrediënten
- 1 Rode ui
- 1 el Knoflookpoeder
- 1 el Oregano
- 2 el Olijfolie
- 1 el Kerriepoeder
- 200 ml Witte bonen in tomatensaus
- 2 Zoete puntpaprika
- 50 Verse bladspinazie
Benodigdheden
- Oven
- Ovenschaal
- Bakpapier
- Wokpan
Bereidingswijze
Vegetarisch, met veel groenten en peulvruchten en ook nog eens laag in calorieën. Daarnaast ook nog erg gemakkelijk te maken en ontzettend lekker. Ofwel een recept dat je moet proberen! Indien gewenst kan je er nog wat zilvervliesrijst, aardappelen of volkoren pasta bij serveren.
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in ringen en de knoflook fijn. Snijd de rode puntpaprika door de midden en verwijder de zaadlijsten.
- Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui, knoflook en kerrie op laag vuur. Voeg optioneel wat peper toe.
- Voeg de witte bonen in tomatensaus en de oregano toe en verhit dit 5 minuten op laag vuur. Voeg vervolgens de spinazie toe en laat dit slinken.
- Leg de paprika’s in een met bakpapier beklede ovenschaal en vul met het spinaziemengsel.
- Verkruimel de fetakaas over de paprika’s en doe in de oven voor 20 minuten.
- Eet smakelijk!