Ingrediënten
- 1 el Olijfolie
- 50 gram Verse bladspinazie
- 1 Volkoren wraps
- 15 gram Zachte geitenkaas
- 2 el Bietjes
- 1 handje Walnoten
Benodigdheden
- Oven
- Wokpan
Bereidingswijze
Geen zin om lang in de keuken te staan, maar wel in een lekkere vullende maaltijd? Dit recept voor een goed gevulde wrap met spinazie, geitenkaas, bietjes en walnoten staat binnen 10 minuten op tafel! Lekker voor de lunch of bij de warme maaltijd en geschikt voor een dagje zonder vlees.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verhit de olijfolie in de pan. Voeg de spinazie toe en roerbak deze tot dit geslonken is. Haal de pan van het vuur.
- Besmeer 1 volkorenwrap met de geitenkaas. Beleg met de spinazie, bieten en walnoten.
- Vouw de wrap dubbel, doe deze in een hittebestendige schaal en doe in de oven voor 5 minuten.
- De wrap is klaar als deze een goudbruine kleur heeft.