Ingrediënten
- 50 gram Rucola
- 250 gram Sperziebonen
- 1 Mango
- 1 el. Olijfolie
- handje Pecannoten
Benodigdheden
- Steelpan
- Pan
Bereidingswijze
Mango is een geweldige toevoeging aan je salade, bewijst ook dit heerlijke recept weer. Knapperige boontjes en crunchy walnoten maken deze zomerfrisse sensatie compleet. Lekker als slanke lunch, of als side dish bij een grotere maaltijd.
Stap 1. Dop de boontjes en vul een pannetje met water. Kook hierin de sperzieboontjes in 7 minuten gaar. Spoel daarna direct af onder de koude kraan en zet in de koelkast zodat ze hun mooie groene kleur behouden.
Stap 2. Schil de mango en snijd in blokjes.
Stap 3. Rooster de noten naar keuze. Dit kan in een pan zonder olie of in de oven.
Stap 4. Voeg alles samen met 1 el olijfolie en meng goed door elkaar. Eventueel zout en peper naar smaak toevoegen.