Ingrediënten
- 2 Tomaten
- 1 Courgette
- 2 el Olijfolie
- 2 el Oregano
- naar smaak Peper
- 2 stuks Koolvis
- 2 el Verse pesto
- 500 gram Aardappelen
- 100 ml Melk
- 15 gram Boter
Benodigdheden
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
Tover wat kleur op je bord met deze gestoofde vis met pesto. Dat gaat zeker lukken met de tomaat en courgette. Deze maaltijd is gemakkelijk te bereiden en staat in een half uur op tafel. Ideaal als je even geen tijd hebt om lang in de keuken te staan.
- Verwarm de oven voor op 175° C.
- Snijdt de tomaten en courgette in kleine blokjes.
- Meng de groente in een ovenschaal met de oregano, peper en olie.
- Leg de vis bovenop het groentemengsel en besmeer met een eetlepel pesto.
- Doe de ovenschaal in de oven voor 25 minuten.
- Kook ondertussen de aardappelen in 20 minuten gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een puree.
- Verhit 500 ml melk tot aan de kook in een andere pan en voeg al roerend de melk toe.
- Klopt de boter door de aardappelpuree.
- Serveer de aardappelpuree met het groentemengsel en de vis.
Eet smakelijk 🙂