Ingrediënten
- 60 gram Havermout
- 1 kleine Appel
- 250 ml Ongezoete amandelmelk
- Klein handje Rozijnen
- halve tl. Kaneel
- 1 tl. Honing
Benodigdheden
- Kom
Bereidingswijze
Als het om ontbijt gaat dan ben ik een echt gewoontedier. Ik heb 3 a 4 vier verschillende soorten ontbijtjes ,waar dit havermout-appel-ontbijtje er één van is. Dit heerlijke ontbijt is makkelijk om te maken en een aanrader voor elke havermoutliefhebber.
Tip: Maak de havermout warm als je havermoutpap verkiest boven koude havermout.
Stap 1. Doe de havermout in een kom en voeg de amandelmelk toe. Laat ongeveer 5 minuten staan zodat de havermout zacht wordt.
Stap 2. Schil ondertussen de appel en snijd deze in kleine stukje. Voeg deze samen met kaneel, rozijnen en honing toe aan de havermout.
Enjoy!
p.s. Vervang de honing door agave en dan is dit ontbijtje helemaal plantaardig 🙂