Ingrediënten
- 4 el Havermout
- 4 el volkoren tarwemeel
- 10 gram Boter
- 2 tl zoetstof
- 1 tl Kaneel
- handje Rozijnen
- 2 Appels
- 400 ml Magere franse kwark
Benodigdheden
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
Houd je van appeltaart en heb je zin in een lekker ontbijtje? Probeer dan dit krokante apple crumble ontbijtje!
Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stap 2: Snijd de appel in stukjes en meng deze met de zoetstof, kaneel en rozijnen. Doe het mengsel in een ovenschaal.
Stap 3: Meng de havermout met het meel, de boter, de rest van de zoetstof en de kaneel. Kneed het geheel tot een kruimelig deeg.
Stap 4: Verdeel de havermout over het appelmengsel en doe de ovenschaal in de oven voor 20 minuten.
Stap 5: Serveer met de magere kwark.